Кіровоградців закликають пожертвувати годиною роботи заради хворих дітей  

18.01.2019 07:34

В обласному центрі стартувала  благодійна акція «День турботи за день роботи»  від Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя». Про це у Фейсбуці на своїй сторінці повідомила співзасновник фонду Ольга Присяжнюк, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, містяни можуть перейти за посиланням та пожертвувати на допомогу онкохворим діткам скільки завгодно робочих годин.

«На сайті є «калькулятор турботи». Потрібно просто вказати свою середньомісячну зарплатню і він порахує, скільки коштує ваша робоча година. А далі можна пожертвувати на допомогу онкохворим діткам скільки завгодно робочих годин. Кілька годин вашого робочого часу можуть врятувати маленьке життя та подарувати надію на завтра. Завдяки кожній такій годині ми зможемо вчасно, не втрачаючи життєво важливі години, сплачувати рахунки за обстеження, купувати препарати хіміотерапію. Також ми будемо мати можливість закуповувати необхідну апаратуру та витратні матеріали. А простіше кажучи, ми зможемо рятувати дитячі життя», - пише Ольга Присяжнюк.
Переглядiв: 575