Кіровоградців запрошують до освітнього кемпу на березі Азовського моря

30.09.2017 12:20
image

У Кіровограді анонсували початок реєстрації на участь в освітньому кемпі «Ideas-camp-2017. Інтеграція» сьогодні, 28 вересня. Про це повідомила громадська активістка Ірина Ткаченко у мережі Facebook. 

Як зазначається, осіній кепм відбудеться у селі Азовському, Бердянського району, Запорізької області.

«Офіційно анонсую про початок реєстрації в інтеграційному кемпі Ideas camp-2017. Інтеграція, який Мережа освітніх кемпів «Чистий простір»проводить у партнерстві з ГО Луначарський добробут. Осінній "Ideas camp-2017" запрошує молодь Кропивницького відвідати дивовижне місце на березі Азовського моря - село Азовське Бердянського району Запорізької області. У програмі кемпу: основи проектного менджменту для молодіжних лідерів, воркшопи (робота з відео, фото, онлайн-інструментами), тімбілдінг (ігровий, творчий), майстер-класи та гра «"Світ Громад», – пише Ірина Ткаченко.
«Море, осінь, ідеї, спілкування, дороги, пригоди, нові знайомства - чудова сценарна кормбінація на вихідні жовтня:) Часу для реєстрації мало - але його достатньо, аби прийняти рішення, чи ви долучаєтеся до команди відчайдухів з Кропивницького (їх буде небагато, тому покваптеся), яка помандрує в Азовське. Дорогу ми вже проклали і добре знаємо!», – додає активістка.

Фото tusovka.kr.ua

Переглядiв: 723