Кіровоградців запрошують фотографуватися заради нових дерев

29.11.2017 12:29
image

Жителів обласного центру запрошують на флешмоб «Місту потрібні дерева», який відбудеться завтра, 30 листопада, о 13:15. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила екозахисник Надія Паливода, інформує DOZOR.

За інформацією, флешмоб відбудеться у Центральному сквері поруч з піцерією  «The Boss».

«Безмежно довіряючи словам нашого міського голови, ми зі свого боку хочемо донести до нього, що дерева - це якраз те, що нам усім потрібне. Без дерев не буде комфорту і затишку – скільки не будуй нових об’єктів і не реконструюй старих. Без дерев не буде здорових щасливих мешканців, які могли би цим об’єктам радіти», - повідомила Паливода.
«Тому, ми запускаємо осінньо-зимовий флешмоб «Місту потрібні дерева», - до якого запрошуємо долучитися всіх, хто вважає так само. Покажемо міському голові, що небайдужих людей насправді дуже багато. Не всі з них можуть бігати, як Надя, за «Благоустроєм» і «Єлизаветою», але кожен з них готовий допомогти, чим може, щоб зробити місто зеленим і красивим. Пишіть нам про своє бажання взяти участь у флешмобі – і ми сфотографуємо вас чи вашу організацію з цією табличкою – і розмістимо в групі», - додала Паливода.

Фото з соцмережі Фейсбук

Переглядiв: 1444