Кіровоградців запрошують на безкоштовний показ французького кіно (ВІДЕО)

24.01.2017 14:06

image

Жителів обласного центру запрошують на показ французького документального фільму «Людина» у неділю, 5 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

Організатори заходу – активісти регіонального осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

– Фільм «Людина» обрано для показу через його важливість і багатогранність. Головне питання цього фільму – що робить нас людьми? Для відповіді на це питання режисер зібрав історії двох тисяч людей з 60 країн світу. Це правдиві, емоційні, хвилюючі історії звичайних людей. Кожен глядач цього фільму зможе побачити себе серед героїв або ж зрозуміти тих, до кого досі ставився байдуже чи зневажливо, – розповіла у коментарі сайту DOZOR активістка ФРІ Кіровоград Маргарита Іваніна.

За інформацією, «Людина» – це французький документальний фільм, знятий Янном Артюс-Бертраном. Світова прем’єра стрічки відбулася у 2015 році. «Людина» став першим фільмом, показаним у залі Генеральної Асамблеї ООН.

Фільм включає більше тисячі інтерв’ю людей з 60 країн світу, які відображають колективний людський досвід життя у всіх його проявах – від особистого до історії бідності, домашнього насильства і страждання, казкової любові, радості й ейфорії життя.

Показ відбудеться  5 лютого о 17:00 у Креативному  ІТ-просторі  KOWO (провулок Васильківський, 10). Вхід вільний.

Офіційна сторінка заходу

Фото ria.ru

Переглядiв: 1203