Кіровоградців запрошують на благодійні побачення

30.10.2017 13:17
Жителів обласного центру запрошують взяти участь у Благодійному аукціоні побачень, який триватиме до 20 листопада. Про це сайту DOZOR повідомили організатори заходу.

За інформацією, виручені кошти підуть на допомогу безхатькам.

«Благодійний аукціон побачень – це не тільки романтичні побачення. Це можливість познайомитися з цікавими людьми, весело провести час у дружній компанії та зробити добру справу. Це не перший аукціон побачень, організований ФРІ. Позаминулого року вдалося зібрати близько двох тисяч гривень. Кошти пішли на новорічні подарунки для діток, які знаходяться в Центрі соціальної реабілітації. Цього разу вирішили, що кошти підуть на допомогу «Дому Милосердя», який опікується безхатьками та малозабезпеченими родинами – щотижня годує їх і наразі облаштовує тимчасовий прихисток», – розповів координатор акції Дмитро Бабак.

Учасником заходу може стати кожен бажаючий. Для участі треба заповнити анкету: за даним посиланням. 

Далі адміністратори розмістять фотографії бажаючих продати свій час в альбом спільноти на сторінці заходу у Facebook 

Стартова ціна – 20 гривень. Ставки прийматимуть до включно до 19 листопада. Результати аукціону оголосять 20 листопада. Опісля учасники аукціону зобов’язані зустрітися з людиною, яка запропонувала найбільшу плату за побачення в коментарях під фотографією.

Детальна інформація за телефоном координатора: (066) 616-51-28 (Дмитро Бабак).

Переглядiв: 3767