Кіровоградців запрошують на благодійний аукціон у підтримку дворічної дівчинки

18.03.2019 13:30
image

В обласному центрі у медичному коледжі імені Мухіна відбудеться благодійний книжковий аукціон у підтримку підопічної міжнародного благодійного фонду «Дивожиття» дворічної Елі Яригіної з синдромом Чарджа у середу, 20 березня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у фонді.

«Еля харчується через гастростому (штучно створений отвір в передній черевній стінці і шлунку для можливості харчування - ред.), тож щомісяця потребує 5-7 тисяч гривень. Ми підтримуємо дівчинку ось такими заходами. На аукціоні будуть книги із підписами відомих авторів, спортсменів, політичних діячів, а також альбоми з репродукціями робіт відомих художників», - розповіла директор фонду Вікторія Семененко.

Захід розпочнеться о 14 годині.
Крім того, бажаючі допомогти Елі Яригіній можуть переказати кошти на реквізити міжнародного благодійного фонду «Дивожиття».

Рахунок: 26003052916748 

МФО: 323583;

Код за ЄДРПОУ: 42467845.

Призначення платежу: «Благодійна допомога для Еліни Яригіної».

Довідково:

Синдром Чарджа - вроджене захворювання, що характеризується вродженими патологіями розвитку різних органів. Розвивається в результаті генетичної мутації (мутація гена CHD7) або під впливом зовнішніх факторів.

Переглядiв: 354