Кіровоградців запрошують на благодійний книжковий аукціон

15.11.2018 12:30
image

У Кіровограді в обласній дитячій бібліотеці ім. Т. Г. Шевченко відбудеться благодійний книжковий аукціон на підтримку однорічного Даниїла Калька із вадами слуху у неділю, 18 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

Так, ініціатором заходу виступив журналіст газети «Народне слово» Роман Любарський.

«Я про його проблему дізнався із соціальної мережі, де вже протягом півтора місяці публікували інформацію про те, що мама Даниїла збирає кошти сину, який позбавлений слуху. Кошти чималенькі, але вона більшу частину вже зібрала, а решту ми збираємося зібрати на заході. У суворі часи потрібно допомагати людям по можливості і займатися благодійністю у сфері, в якій ти знаєшся. Я знаюся на літературі, тому вирішив застосувати знання про гарну літературу, яку можна запропонувати в якості лотів. Більшість книжок із моєї власної бібліотеки, певну частину надало видавництво «Імекс ЛТД», ще частину – міжнародний благодійний фонд «Янгол життя». Окрім того, що ми намагатимемося зібрати певну суму для хлопчика, ми пропагуємо творчість наших місцевих письменників і літераторів. У нас є багато дітей, які потребують допомоги, тому будемо продовжувати проводити подібні заходи», - зазначає Любарський.

За інформацією, розігруватиметься 21 лот, відомих місцевих авторів. Крім того, буде представлений маленький блок дитячої літератури таких авторів як Олени Горобець, Павла Чорного і Олени Надутенко. Переважна кількість книжок місцевих авторів.  Початкові ціни від 50 до 250 гривень. Початок заходу о 12 годині. 

Переглядiв: 478