Кіровоградців запрошують на концерт «Музичний театр полегшеного абсурду»

12.03.2019 07:54

У Кіровограді в глядацькій залі обласного центру дитячої та юнацької творчості відбудеться концерт «Музичний театр полегшеного абсурду» у неділю, 17 березня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у закладі.

Так, захід присвячений відомому композитору Альфреду Шнітке. Концерт пройде за участі оркестру народних інструментів «Орія» та театру-студiї «Маска». У якості запрошених гостей виступатимуть народний художній колектив хореографічний ансамбль «Росинка» (керівник – Заслужений працівник культури України, кавалер ордену княгині Ольги III ступеня – Галина Чайковська), лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів – Олександр Овдієнко (флейта), Сергій Таргоній (баян), Олег Дмитренко (баян).

Початок о 18:00. Вхід вільний.

Довідково:

Альфред Шнітке – відомий композитор, педагог і музикознавець, творчість якого залишила великий слід в мистецтві. Його творіння активно пропагують сучасні виконавці. Спадщина, залишена Шнітке нащадкам, налічує балети і опери, понад 20 концертів, 9 симфоній, 4 концерти для скрипки, струнні квартети, музичний супровід для кінокартин і вистав, вокальні та камерні твори.

image

Фото ocdut.kr.ua

Переглядiв: 539