Кіровоградців запрошують на перегляд документального фільму. Вхід вільний

01.02.2017 09:19

image

Громадська організація «Let's do it, Ukraine»  запрошує жителів обласного центру на безкоштовний перегляд документального фільму «Вибір за нами» наступної середи, 8 лютого Про це сайту DOZOR повідомили організатори заходу.

«Фільм «Вибір за нами» досліджує причини нашого способу дій з метою розвіяти міф про «людську природу» і показати, як середовище формує поведінку. Ви також побачите, як наші цінності і поведінка нав'язуються нам громадськими інститутами, як зжила себе грошова система, і наскільки вона неефективна для задоволення потреб людини», - повідомила координатор ГО "Let's do it, Ukraine Євгенія Ткаченко.
«Ми вважаємо, що варто дивитись такі фільми разом, задля того, щоб мати можливість обговорити свої враження у колі тих, хто ризикує знати більше. Тому запрошуємо усіх охочих долучитись до нашої гонитви за новими знаннями. Обіцяємо також дружню атмосферу, м'які пуфи і смачний чай», - додає Ткаченко.

Показ відбудеться о 15:30 у приміщенні Кіровоградського обласного ЦДЮТ. Аудиторія 101 - Волонтерський центр. Довідки за телефоном: 095-31-85-129 (Євгенія).

Фото www.canal3.md

Переглядiв: 1013