Кіровоградців запрошують намалювати музей в рамках пленеру

26.09.2017 10:33
image

У Кіровограді відбудеться пленер з написання будівлі обласного художнього музею у п’ятницю, 29 вересня. Про це повідомляється на офіційній сторінці закладу у Фейсбуці, інформує DOZOR.

За інформацією, пленер присвячений 25-річчю з дня офіційного створення Кіровоградського обласного художнього музею на базі картинної галереї.

«До цього ювілею Кіровоградський обласний художній музей організовує низку заходів. Одним з таких перших заходів стане мистецький пленер кіровоградських художників, присвячений написанню будівлі музею. Будівля, в якій розташовано музей, одна з найгарніших в нашому місті, розташована в центральній частині міста, була побудована на межі ХІХ-ХХ століть у стилі модерн. Зазначимо, що на той час будівля музею була одним із зразків нового типу торгівельних будівель на початку ХХ століття. Запрошуємо любителів образотворчого мистецтва на відкриття мистецької акції. Твори, написані художниками під час пленеру, відвідувачі музею зможуть побачити в експозиційних залах закладу», - повідомили в музеї.

Початок пленеру о 10:00.

Переглядiв: 1887