Кіровоградців запрошують стати учасниками фестивалю патріотичної пісні

10.10.2018 10:47

Жителів обласного центру запрошують до участі у фестивалі української патріотичної пісні «Моє ім’я – Україна». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у міськраді.

Так, в конкурсі можуть брати участь молоді виконавці від 15 до 35 років - солісти-вокалісти,  вокальні дуети та тріо, які виконують пісні  патріотичної тематики, які вже  заявили про свої успіхи у музичних конкурсах та фестивалях різного рівня та  мають досвід концертних виступів.

Конкурсне прослуховування учасників фестивалю відбудеться  8 листопада о 13 годині у глядацькій залі медичного факультету  № 2 Донецького національного медичного університету (вул. Велика Перспективна, 1).

До виступу виконавці мають підготувати дві українські пісні патріотичного спрямування, які виконуються під фонограму (-1), інструментальний супровід або «a cappella» загальною тривалістю не більше 9 хвилин.

Конкурсна програма фестивалю проводиться за номінацією «Солісти-вокалісти, дуети та тріо» у двох вікових категоріях:

1 категорія – від 15 до 23 років включно;

2 категорія – від 24 року до 35 років включно.

Для участі у фестивалі необхідно подати заявку на електронну адресу: umc@krmr.gov.ua або в друкованому вигляді за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 313.

Контактна особа: Катерина Черкасська, (0522) 24 44 27, 24 34 97.

Термін подачі заявок завершується 1 листопада. Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням. 

 

  

Переглядiв: 423