Кіровоградцям підвищили тарифи на вивезення сміття

14.03.2017 13:00

image

У Кіровограді  підвищили тарифи на вивезення сміття під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 14 березня. Про це повідомляє DOZOR.

Під час обговорення деякі члени виконкому пропонували переглянути співпрацю з підприємством, що займається вивезенням сміття, відмовившись від послуг або ж поставити жорсткіші вимоги до якості роботи.

«Треба зменшити діючий тариф вдвічі і знайти підприємство, яке якісно вивозитиме сміття. Це підприємство не ефективне», - зазначив член виконкому Олександр Дануца.
«Ми спочатку маємо розглянути графіки, перевірити якість виконання, а потім вже розглядати підвищення тарифів. Люди переобтяжені підвищенням тарифів", - виступив член виконкому Дмитро Голуб.

Та більшістю голосів виконком прийняв рішення про підвищення тарифів. Так, вивіз сміття підвищиться на 23% для мешканців приватного сектору  і на 15% для жителів багатоповерхівок.

Нагадаємо, питання про підвищення тарифів на вивезення сміття відтерміновували два рази. Підприємство «Екостайл» обгрунтувало підвищення тарифу на свої послуги збільшенням розміру мінімальної зарплати, а також здорожчанням паливно-мастильних матеріалів.

Разом з тим під час засідання виконкому у лютому члени виконкому проголосували за підвищення тарифів на захоронення сміття, яким займається ТОВ «КАТП-1128».

Переглядiв: 1446