Кіровоградцям презентували красу міста в об’єктиві місцевого фотожурналіста (ФОТО)

27.11.2018 15:38
image

В обласному художньому музеї відбулася презентація персональної виставки місцевого фотожурналіста Ігоря Філіпенка сьогодні, 27 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, фотожурналіст презентує вже п’яту виставку. Якщо більшість минулих експозицій були присвячені людям, то цьогорічна відображає красу обласного центру.

«Лише перша виставка в 2006 році була присвячена місту, а інші – людям, оскільки я дуже люблю фотографувати саме людей. Цьогорічна виставка присвячена також місту і вона відображає поклики моєї душі. Фото не робилися якось сплановано саме для виставки, це – репортажні фото, тобто я йшов, зняв кадр і пішов далі. До речі, вони не мають обробки у програмах редагування, наприклад, фотошопі. Місто дуже змінилося з моменту моєї першої виставки, стало більш сучаснішим. І цьогорічна експозиція є світлою», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR автор експозиції Ігор Філіпенко.
image

Експозиція, присвячена місту, налічує 20 фотосвітлин, на яких зображені відомі місця для кіровоградців – головна площа, Благовіщенський собор, вулиця Велика Перспективна та багато інших. Для фотохудожників, які лише починають свій творчий шлях, Ігор Філіпенко радить відноситися до створення фото з душею та не задивлятися на світлини своїх колег, щоб не повторюватися та робити унікальні знімки.

Переглянути фотовиставку Ігоря Філіпенка в художньому музеї може кожен бажаючий протягом двох тижнів.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1172