Кіровоградцям презентували нову туристичну мапу міста

12.10.2018 08:24
image

У галереї «Єлисаветград» презентували туристичну карту міста кишенькового формату. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

На невеличкій мапі, яка в розкладеному вигляді трохи більше формату А4, вмістилися усі наші пам’ятки: музеї, театри, пам’ятки архітектури та просто пам’ятники. І при цьому на карті з назвами вулиць можна швидко знайти дорогу до будь-якого об’єкта. 

У складеному вигляді мапа має розмір банківської картки і тверду обкладинку, складається і розкладається одним рухом – і це теж дуже зручно. Карту «Запрошує місто Кропивницький»   вже можна придбати в галереї «Єлисаветград» за 10 гривень.

Варто зазначити, що сьогодні ми вже маємо  «Туристичний довідник міста» і туристичну карту «Кіровоград». Однак чим більше таких видань, хороших і різних, - тим краще. Останнім часом до нас-таки  їдуть туристи – на цвітіння тюльпанів, на театральний фест, на Покровський ярмарок. Скоро, за словами Миколи Цуканова, їх стане ще більше.

Під  час презентації карти власник галереї повідомив, що веде перемовини з всеукраїнськими туристичними агенціями щодо включення в екскурсійні тури для іноземців міста, в якому жив і збирав свою колекцію «скромний електрик» Олександр Ільїн. І це, на нашу думку, чудова ідея. Історія Ільїна, його колекція в музеї і в бібліотеці Чижевського – це те, чим ми дійсно зможемо вразити гостей. 

image
image
image
image
Переглядiв: 2275