Кіровоградцям заборонили виступати на початку сесій міськради

19.12.2018 10:28
image

Кіровоградці не виступатимуть на початку сесійних засідань міської ради. Проект рішення із змінами до Регламенту міськради підтримали депутати під час сесії сьогодні, 19 грудня, інформує медіапортал DOZOR.

За проектом рішення, після розгляду основних питань порядку денного пленарного засідання ради депутатам, особам, які записалися для виступу, відповідно до списку, оголошеного міським головою, надається право виступити у «Різному», яке полягає у висловленні ними своїх думок, пропозицій, оголошень, заяв, інформації, повідомлень та позицій щодо роботи сесії, депутатської діяльності, роботи виконавчих органів ради тощо.

Також у випадку,  якщо для розгляду питання, відпрацювання пропозицій щодо його вирішення або вжиття відповідних заходів потрібен час, міський голова на пленарному засіданні даватиме протокольне доручення відповідній посадовій особі чи органу розглянути питання, вжити заходів і дати відповідь депутату, та особам, які записалися для виступу, індивідуально та у встановлений головуючим термін.

 

 

Переглядiв: 694