«Книги, як ліки»: Кіровоградців закликають підтримати благодійний проект

23.05.2019 13:30

На Кіровоградщині благодійний фонд «Дивожиття» реалізує проект «Книги, як ліки», покликаний створити книжкові зони у лікувальних та реабілітаційних закладах. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у фонді.

«Ми прагнемо допомогти дітям відволіктися книгою від постійних процедур, ін’єкцій, лікувальних стін, заохотити до читання. На наших книжкових зонах – пересувних бібліотеках – діти зможуть взяти яскраву книгу та прочитати собі самостійно або ж попрохати батьків. Ми плануємо придбати книги для дітей дошкільного та шкільного віку, підліткову літературу. Нам допомогли сформувтаи список книг, які найбільше читають діти і підлітки, фахівці Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Тараса  Шевченка», - розповіла автор  проекту, директор МБФ «Дивожиття» Вікторія Семененко.

Проект «Книги, як ліки» фінансово підтримано Британською Радою в рамках програми «Активні громадяни» та партнерства Агенція сталого розвитку «Хмарочос». В рамках проекту у фонді планують закупити книги для кількох закладів охорони здоров’я та придбати дві книжкові полиці.

«Ми запрошуємо всіх долучитися і передавати пізнавальні книги, наповнені добрими і повчальними історіями. Вони повинні бути новими, розраховані на дітей дошкільного та шкільного віку, підлітків. Якщо ви бажаєте, долучитися до проекту і передати книги, напишіть нам на e-mail: dyvozhyttya.fond@gmail.com або на сторінку фонду у Фейсбук», - закликає Семененко.

Проект «Книги, як ліки» можна підтримати фінансово за реквізитами:

Реквізити БО МБФ «Дивожиття»:

ПАТ КБ «ПриватБанк»;

Рахунок: 26003052916748;

МФО: 323583;

Код за ЄДРПОУ: 42467845;

Призначення платежу: «Благодійна допомога, проект «Книги, як ліки»;

Картка ПриватБанку: 5169 3305 1646 6080.

 

Переглядiв: 1048