Кого міська влада привітала з Днем працівника торгівлі (ФОТОФАКТ)

27.07.2017 09:35
image
У приміщенні міської ради відбулися урочистості з нагоди Дня працівника торгівлі сьогодні, 27 липня. Про це повідомляє DOZOR.

Найбільше відзнак дісталося працівникам кафе «Кекс» та продавців павільйонів мережі «Ятрань», також привітали співробітників гіпермаркету «Епіцентр», кафе «Зустріч» та інших. Усього в урочистостях взяло участь близько 30 підприємців. Крім міської влади, їх привітали вихованці дошкільного закладу «Гномик», заспівавши пісню.

«Я вдячний вам за те, що ви обрали професію працівника торгівлі, що ви гідно представляєте торгівлю у нашому місті, що демонструєте свою професійну майстерність, гідно конкуруєте з великими торговельними мережами, ви витримуєте цю конкуренцію. Бажаю вам здоров’я, щоб ви були візитівкою міста, щоб в магазинах був високий рівень культури та обслуговування», - звернувся до присутніх міський голова Андрій Райкович.

«Торгівля у світі існує завдяки попиту. Нашого міста це стосується також. Бажаю вам, шановні працівники торгівлі, щоб ваші товари та послуги завжди користувалися попитом», - привітав працівників торгівлі начальник міського управління розвитку торгівлі Сергій Горбовський.

image
image
image
Фото з сайту міськради
Переглядiв: 1218