Кого під Кіровоградом підпалили разом з Lexus, досі з’ясовує експертиза

20.01.2018 13:40

Кому належить тіло, знайдене у спаленому автомобілі Lexus під Кіровоградом, наразі не визначено. Про це у відповідь на офіційний запит сайту DOZOR повідомили в слідчому управлінні поліції області.

Так, вже понад два місяці проводиться низка експертиз.

«Встановлено, що слідчим управлінням ГУНП в області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом виявлення 12.11.2017 поряд з с. Лісне Кіровоградського району Кіровоградської області автомобілю та решток тіла за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 п. 6 ст. 115 КК України. У кримінальному провадженні призначено ряд судових експертиз, у тому числі по тілу та по причинні пожежі автомобілю, виконання яких на даний час триває», - зазначили слідчі.

Як повідомлялося раніше, за інформацією джерел у правоохоронних органах, тіло, ймовірно, належить зниклому безвісти кіровоградському валютнику.

«Експертизи начебто зробили минулого тижня, однак досі у нас нема результатів. Обіцяють надати, коли будуть. Експертизи проводять у Вінниці», - сказала  у коментарі сайту DOZOR дружина кіровоградського валютника Олега Крикуненка, який зник за кілька днів до трагедії на автомобілі Lexus 570 сірого кольору.

Нагадаємо, 12 листопада у селі Лісне Кіровоградського району був знайдений обгорілий труп чоловіка у спаленому автомобілі.

image
Переглядiв: 2777