Колектив "Любава": Атмосфера фестивалю "Об'єднаймо дітей мистецтвом" нас вразила! (ВІДЕО)

03.09.2020 14:52
image

Проведення ХІІ Міжнародного фестивалю пісні і танцю «Об’єднаймо дітей мистецтвом» у дистанційному режимі залишило позитивні відгуки від учасників масштабного дійства.  Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила представник столичного вокально-хорового колективу «Любава» Олена Тарасова.

За словами Тарасової, колектив «Любава» взяв участь у цьому фестивалі вперше і усі залишился дуже задоволеними.

«Дуже привернуло увагу те, що участь у фестивалі безкоштовна. Я розуміла, що у цьому заході творчості буде більше, ніж комерції. Ми подали заявку і залишилися дуже задоволеними. Нам дуже сподобався конкурс – по-перше, цікавим форматом, була можливість спостерігати в прямому ефірі за онлайн-виступами, бачити реакцію журі. Таке враження, що ніби сама перебуваєш у залі. Дуже добре продумали це організатори, молодці. Ми брали участь у багатьох онлайн-конкурсах, але фестиваль у Кропивницькому має набагато вищий рівень організації», - зазначила Тарасова.
«Дуже добре був продуманий гала-концерт. Ми розуміли, що учасники не можуть приїхати, але номери були складені таким чином, що виступали члени журі, привертали увагу публіки. Відеоролики з представленнями колективів –учасників – це теж дуже круто. Я такого не бачили в інших конкурсах. Сама атмосфера, яка була на конкурсі – вразила. Ми спілкувалися в загальному чаті з керівниками колективів, хоча ми конкуренти, але виражали свої доброзичливі відгуки. Тож враження залишилися дуже позитивні», - додала Олена Тарасова.

Переглядiв: 2021