Коли у Кіровограді пролунають «Різдвяні передзвони»

12.12.2018 10:06
image

В обласному центрі традиційно відбудуться вечори духовної музики «Різдвяні передзвони» у січні 2019 року. Про це під час прес-конференції повідомила художній керівник обласної філармонії Наталія Бондаренко сьогодні, 12 грудня, інформує медіапортал DOZOR.

За словами Бондаренко, до заходів долучаться церковні хори, які виступатимуть на сцені філармонії. Відкриття вечорів відбудеться 9 січня о 16:00.

«Традиційно в рамках заходу будуть проведені дитячі виступи. Учні церковних шкіл виступлять з колядками та щедрівками. Також відбудеться театралізоване дійство за участю хорів Кіровоградської єпархії Української православної церкви», - зазначила Бондаренко.

13 січня о 13:00 відбудеться Митрополича ялинка. На святковий захід запросять дітей з усіх недільних шкіл, храмів міста, дітей з інвалідністю, сиріт та усіх бажаючих. Вся малеча отримає солодкі подарунки.

17 січня о 14:00 пройде концерт «Свято Різдвяної зорі» з рубрики мистецького проекту «Діти для дітей». У цьому заході візьмуть участь хорові колективи музичних шкіл, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

19 січня о 18:30 – відбудеться концерт академічної хорової капели «ОРЕЯ» Житомирської обласної філармонії. «ОРЕЯ» є володарем дев’ятьох гран-прі міжнародних фестивалів та конкурсів у Бельгії, Франції, Німеччині, Швейцарії та інших країнах Європи.

image

 

 

 

 

Переглядiв: 698