Коли у кіровоградських вишах розпочинається вступна кампанія

29.06.2019 10:40
image

Вже у липні у всіх закладах України та Кіровоградщини, зокрема, розпочинається вступна кампанія. Про особливості її проведення у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив начальник обласного департаменту освіти і науки Володимир Таборанський.

«З першого липня в абітурієнтів відкривається можливість створювати свої електронні кабінети в системі. Вони подають документи в електронній формі, заповнюють заявку, де визначають пріоритети, заклади, професії та фах, який намагаються здобути. Далі йде процес розгляду цих заявок та формування рейтингу. 26 липня –це остаточний термін визначення рейтингу. Після цієї дати кожен абітурієнт отримає відповідь, чи вступив він до того вишу за рейтингом на бюджетне місце. Після цього продовжуватиметься процес вступу на комерційне навчання», - повідомив Таборанський.

За інформацією, оприлюдненою на сайтах місцевих вишів, подання документів до ЦНТУ та ЦДПУ розпочинається з першого липня. Початок прийому документів у Льотній академії та Донецькому національному медичному університеті – з 10 липня.  

 

 

 

Переглядiв: 536