Колишній студент технічного університету став першим доктором технічних наук в Африці

11.12.2017 13:13
image

Колишній студент та аспірант Центральноукраїнського національного технічного університету Жоакім Аугушту Герра захистив «докторську» дисертацію та став першим доктором технічним наук в Африці. Про це сайту DOZOR повідомили у виші.

За інформацією, Жоакім Аугушту Герра навчався на кафедрі металорізальних верстатів та інструментів тоді ще Кіровоградського інституту сільськогосподарського машинобудування. В 1996 році він завершив навчання, отримав диплом із відзнакою та поступив до аспірантури при кафедрі металорізальних верстатів та інструментів. По завершенні аспірантури Хамуйела Ж.А. Герра повернувся на батьківщину та почав працювати доцентом кафедри механіки факультету інженерії Університету Агоштінью Нето.

Влітку поточного року на засіданні  спеціалізованої вченої ради Д26.002.11 Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Хамуйела Жоакім Аугушту Герра захистив докторську дисертацію на тему «Генетико-морфологічний синтез затискних патронів» (науковий консультант – професор кафедри конструювання верстатів та машин Механіко-машинобудівного інституту д.т.н. Юрій Миколайович Кузнєцов).

Рішенням вищезазначеної ради пану Герра присуджено вчений ступінь доктора технічних наук (D.Sc.) за спеціальністю 05.03.01 – «Процеси механічної обробки, верстати та інструменти».

Переглядiв: 1939