Колишнього начальника Кропивницького СІЗО судитимуть

26.05.2020 14:27

Колишнього начальника Кропивницького СІЗО, якого підозрюють у розтраті бюджетних коштів судитимуть. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

За інформацією, колишній виконувач обов’язків начальника СІЗО за попередньою змовою з представником підрядної організації, здійснили розтрату бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт системи водовідведення спеціального корпусу № 1 ДУ «Кропивницького слідчого ізолятора».  Вказані особи внесли недостовірні відомості до звітної документації завищили  вартість виконаних робіт привласнивши таким чином державні кошти у сумі 166 тисяч гривень.

Наразі досудове розслідування завершено. Слідчі зібрали достатньо доказів щодо колишнього виконувача обов’язків начальника ДУ «Кропивницького слідчого ізолятора». Колишньому керівнику інкримінується вчинення злочину передбаченого ч. 3 ст. 191 (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України. Також у суді за аналогічний злочин відповідатиме і приватний підприємець – підрядник робіт.

Обвинувальний акт направили до суду для розгляду по суті.

Переглядiв: 1373