Колишнього патрульного судитимуть за побиття жителя Кіровоградщини

30.06.2020 14:34

Колишнього інспектора взводу однієї з рот ТОР управління патрульної поліції Кіровоградської області судитимуть за побиття жителя Олександрії. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

За інформацією, 14 січня в Олександрії інспектор разом із товаришем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побили громадянина та пошкодили транспортний засіб його дружини.

Так, слідчі ДБР завершили досудове розслідування відносно колишнього патрульного за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого, ч. 2 ст. 296 КК України, тобто хуліганство вчинене групою осіб.

Наразі обвинувальний акт щодо  поліцейського спрямували на судовий розгляд.  Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань. У разі доведення вини, обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Як раніше повідомляв DOZOR, прокуратура розпочала досудове розслідування щодо працівника поліції, якого підозрюють в побитті жителя Олександрії та пошкодженні автомобіля потерпілого.

Переглядiв: 1069