Колишня безробітна відкрила пекарню на Кіровоградщині

16.10.2019 11:48
image

Колишня безробітна Наталія Іщенко відкрила пекарню у місті Долинська. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному центрі зайнятості.

Так, жінка активно співпрацювала зі своїм кар’єрним радником, відвідувала запропоновані семінари з техніки пошуку роботи та інші семінари, які сприяють прискоренню працевлаштування. Під час розмови з фахівцем районної філії жінка обмовилася, що у неї є бажання відкрити власну справу.

«Перебуваючи тривалий час у пошуках роботи, я вирішила, що годі шукати підходяще робоче місце – час створити його самій.  Найпривабливіша сфера діяльності на сьогодні – виробництво хліба та хлібобулочних виробів. Місцеве населення завжди охоче купуватиме цю продукцію, адже технології та асортимент можна постійно розширювати», – впевнено зазначає Наталія Іщенко.

Після цього жінка склала та успішно захистила бізнес-план. Отримавши одноразову допомогу по безробіттю на організацію власної справи та використавши власні заощадження, Наталія Іщенко придбала приміщення, необхідні меблі та техніку і створила пекарню у місті Долинська.

Минув лише тиждень і колишня безробітна звернулась до служби зайнятості у якості роботодавця, адже нове підприємство потребувало персоналу. І вже сьогодні чотири особи з числа безробітних направлені на працевлаштування шляхом стажування безпосередньо на робочих місцях за професіями «кухар», «водій автотранспортних засобів» та «продавець продовольчих товарів». 

image
image
image

 

Переглядiв: 1210