Команда кіровоградських бейсболістів перемогла на чемпіонаті України (ФОТО)

25.06.2019 08:23
image

Студенти і викладачі Центральноукраїнського національного технічного університету у складі збірної області виграли у чемпіонаті України з бейсболу у віковій групі U23. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у виші.

За інформацією, змагання є одним з етапів підготовки українських бейсболістів до чемпіонату Європи U23, який відбудеться на початку серпня в Чехії. Так, фінальна частина чемпіонату проходила в обласному центрі з 20 до 23 червня.

У змаганнях взяли участь чотири збірні команди Чернівецької, Київської, Миколаївської та Донецької областей. Збірна Кіровоградської області виграла всі свої матчі турніру. Команда тренерів Юрія та Олега Бойків перемогла збірну Донецької області 24:2, Чернівецької області – 16:0 та Кіровоградської області – 17:2. У фіналі бейсбольна команда Кіровоградської області ще раз здолала збірну Чернівецької області – 20:3.

Відтак, чемпіонами України з бейсболу у віковій категорії U23 стали студенти ЦНТУ Єгор Любченко, Андрій Бойко, Костянтин Чухас, Олексій Савченко, Кирило Рогач, Владислав Косенко та головний тренер збірної – доцент кафедри фізвиховання Юрій Бойко.

Крім того, трьох студентів, які увійшли у склад збірної Кіровоградської області, відзначили індивідуальними нагородами. Кращим захисником змагань визнаний Костянтин Чухас, кращим відбиваючим – Олексій Савченко, а звання найбільш корисного грався турніру отримав Владислав Косенко.

image
image
image
image
Переглядiв: 877