Команда кропивницьких джитсерів знімається у реаліті-шоу (ВІДЕО)

20.06.2020 07:00
image

Команда вихованців кропивницького спортивного клубу «Борець» бере участь у реаліті-шоу під назвою «Львы TMS. Путь Чемпиона». Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив засновник спортклубу Євгеній Скирда.

За словами Скирди, у шоу беруть участь шестеро джитсерів з Кропивницького - Ярослав Блажко, Роман Непота, Сергій Федоров, Сергій Коркач, Костянтин Шутко, Сергій Красовский.  

«У рамках проектів буде декілька серій, одна серія триває десь близько 40 години. У телевізійному реаліті-шоу беруть участь 16 спортсменів з усієї країни. Переможці отримають призи», - зазначив Скирда.

За інформацією, спортивне реаліті-шоу, спеціалізоване на поєдинках за бразильському джиу-джитсу. Випускається під егідою міжнародної Ліги TMS (The Mission Submission) українського походження.

Довідково:

Сюжет першого сезону реаліті-шоу розвивається навколо тренувального процесу, побуту і регулярних поєдинків між 16-ма топовими спортсменами з усієї України. Метою реаліті-шоу є виявлення кращих з представлених бійців, переможці отримують спеціальний пояс і грошовий приз.

Визначення першості відбувається за допомогою комбінації турнірної системи і жеребкування. Під час кожного випуску спортсмени борються в Gi (в кімоно) і NoGi (без кімоно), таким чином формуються дві паралельні турнірних сітки, де спортсмен може програти в Gi, але виграти в NoGi і навпаки, а також виграти обидві сутички і стати володарем двох титулів і призів.

Однією з особливостей правил є дострокова перемога в поєдинку больовим прийомом (The mission submission), що виключає очки і суддівські рішення.

Так само в сезоні будуть поєдинки в новому форматі змагань «Wall to Wall» (стіна на стіну), де учасники діляться на дві команди і проводять бій на вибування.

Переглядiв: 2857