Команда Стрижакова презентувала сучасне спортивне містечко у мікрорайоні Космонавтів (ФОТО)

29.07.2019 14:59
image

В обласному центрі неподалік Алеї Визволителів, що у мікрорайоні Космонавтів, команда Муніципального бюро Артема Стрижакова презентувала сучасне спортивне містечко «Руки-базуки» вчора, 28 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, універсальний майданчик складається з турніків, брусів, а також шести тренажерів, які дозволяють займатися спортом не лише молодому поколінню, а й людям поважного віку.  Спортивний інвентар підібраний таким чином, щоб можна було тренувати усі групи м’язів. За словами автора проекту – голови ГО «Перспектива молоді» Дмитра Бабака, аналогів такому майданчику поки що немає у місті.

«Я дуже вдячний вам, жителям мікрорайону Космонавтів, за активну участь в голосуванні під час конкурсу «Громадський бюджет». Ми всі разом з вами, спільними зусиллями, отримали даний спортивний майданчик. Я також ріс у звичайному дворі багатоповерхівки і знаю, наскільки важливий вуличний спорт, адже він доступний. Не потрібно платити гроші за абонементи до спортивних залів: варто лише зранку вийти з будинку і займатися. Я сподіваюся, що це спортивне містечко стане гарним продовженням нашої роботи в напрямку розвитку молоді», - зазначив під час відкриття майданчика голова ГО «Перспектива міста» Артем Стрижаков.
image
image
image
image
image
image
image
image

За його словами, місту необхідна комплексна програма з розвитку доступної для усіх вуличної спортивної інфраструктури.  

Жителі мікрорайону під час відкриття тренувалися цілими родинами. Місцева жителька Людмила каже: такий майданчик – знахідка для тих, хто бажає зміцнити своє здоров’я.

«Мені дуже подобається те, що цей майданчик з’явився саме у нас, на Попова. Дуже радує те, що діти матимуть змогу займатися фізичними вправами, а не просто сидіти перед комп’ютерами та телефонами. Я -  кандидат у майстри спорту з легкої атлетики та матір двох дітей, тренуюся регулярно, а тепер буду підтримувати форму вже на цьому майданчику», - говорить містянка.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Мені 81 рік, проживаю тут давно, займаюся вихованням правнуків. Сьогодні вони вже були на цьому майданчику і займалися на тренажерах. Я радію за їхнє щасливе дитинство, адже цей майданчик, в першу чергу, для молоді.  Усі діти цього мікрорайону дуже раді. Велика подяка Стрижакову, він зробив це для людей!» - зазначив житель мікрорайону Космонавтів Микола Мерещенко. 

За інформацією, проект реалізовано спільними зусиллями мешканців мікрорайону Космонавтів, Муніципального бюро Стрижакова за кошти громадського бюджету міста Кропивницький.  

image
image
image
image
image
Переглядiв: 4306