Комунальники заплатять більше 2 мільйонів фірмі колишнього бізнес-партнера мера Кропивницького

15.02.2020 13:10
image

Комунальне підприємство «Універсал-2005» підписало договір на суму 2 634 000,00 грн з ТОВ «Титан-Кіровоград» щодо закупівлі дизпалива та бензину. Відповідна інформація розміщена в мережі закупівель «Prozorro», інформує медіапортал DOZOR.    

Так, за умовами договору, фірма доставлятиме підприємству 100000 літрів дизельного палива, а також 20000 літрів бензину А-92.

Наразі кінцевим власником фірми, за даними Youcontrol, є Микола Грицай, який зареєстрований в селі Суботці.  Розмір внеску в уставний капітал склав 884 гривні.

Микола Грицай володіє низкою подібних фірм, які займаються торгівлею пальним. Серед них – ТОВ «Білий ведмідь», співзасновником якого був міський голова Андрій Райкович. Фірма постачала пальне рятувальникам та комунальникам.

Крім цього, Микола Грицай є засновником фірми під майже аналогічною з ТОВ-переможцем тендеру назвою «Титан-плюс». До  вересня  2019 року одним із бенефінціарів фірми значився мер Кропивницького Андрій Райкович.  

Нагадаємо, у жовтні комунальне підприємство «Теплоенергетик» підписало договір з ТОВ «Титан-Кіровоград» щодо закупівлі дизпалива та бензину.  

Читайте також:

ОДА заплатить чверть мільйона фірмі колишнього бізнес-партнера Райковича. 

Міськрада заплатить 300 тисяч фірмі колишнього бізнес-партнера Райковича

  

 

Переглядiв: 1271