Конкурс на посаду керівника кропивницького театру втретє оголошуватимуть на початку наступного року

14.12.2021 13:22
image

Конкурс на посаду керівника кропивницького театру втретє оголошуватимуть на початку наступного року. Про це після свого звіту за рік роботи повідомив голова обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 14 грудня, інформує медіапортал DOZOR.

“У січні – лютому планується оголосити конкурс на посаду керівника театру Марка Кропивницького, тому що зволікати немає часу. У 2022 – театру виповнюється 140 років, треба підготувати заходи, програму відзначення. Це не робиться  протягом місяця-двох, тож навантаження  на нового керівника буде серйозним», - зазначив голова обласної ради.

Крім цього, Сергій Шульга додав, що пропозиції щодо кандидатур та проведення конкурсу на цю посаду можуть надати усі бажаючі.

Нагадаємо, під час першого оголошення конкурсу на цю посаду претендували Євген Курман та Ігор Спінул. Втім згодом обидва кандидати відкликали свої кандидатури, тож конкурс не відбувся.  Під час оголошення другого конкурсу претендентами стали Олексій Дорошев, Сергій Компанієць та Євген Скрипник.  Втім конкурс не відбувся знову. 

Переглядiв: 572