Корисні поради: Яке жіноче взуття купувати на зиму?

01.11.2022 18:26

Не чекайте, доки зима повною мірою вступить у свої права, думайте про утеплення заздалегідь. Одна з найбільших складнощів холодного сезону — поєднання в одній речі тепла, стилю і практичності. Наприклад, важливо, щоб жіноче взуття було не просто красивим, але водночас зігрівало і не завдавало клопоту з доглядом. Щоб черевики відповідали цим запитам, важливо звертати увагу на їх характеристики.  

Портрет ідеальної пари черевиків на зиму 

Якщо раніше ви обирали взуття тільки за зовнішніми даними, саме час розібратися, які характеристики важливі. Хороша пара відповідає таким критеріям: 

·         тепла — найголовніше на зиму, адже навіть якщо взуття підходитиме під усі модні тенденції, але при цьому ноги залишаться без тепла, навряд чи така покупка здасться вам вигідною; 

·         зручна — попри наявність гарного утеплювача, необхідно, щоб ногам було комфортно пересуватись навіть на великі відстані; 

·         стильна — не забувайте про зовнішній вигляд, хоч це і не головний критерій покупки, все ж таки взуття повинне гармонійно поєднуватися як мінімум з верхнім одягом. 

Безумовно, для кожної дівчини ідеальними черевиками будуть ті, що відповідають її смаковим уподобанням. Під час покупки не забувайте орієнтуватись і на свої бажання.

Яке взуття варто купувати для найхолоднішого сезону?   

Модними залишаються чобітки з гострим носом —  класика жанру на всі випадки життя. Вони ідеально поєднуються з пальто, допомагають створювати стриманіші, класичніші образи. Ботфорти не перестають залишати модні подіуми, тому навіть цього року їхня покупка буде цілком актуальною. Серед декору популярними є такі рішення: 

·         ланцюги; 

·         стрази; 

·         пряжки; 

·         блискітки; 

·         логотипи. 

Дизайнери роблять ставку на універсальне та комфортне взуття, щоб дівчата змогли з однією парою йти в офіс на важливу зустріч, а потім вирушати на активну прогулянку з дитиною. 

Знайти ідеальні черевики на зиму можна в інтернет-магазині INTERTOP. На одній сторінці зібрані моделі від провідних брендів за найдоступнішими цінами.

Переглядiв: 637