Костенко прокоментувала загрозу тимчасового закриття низки шкіл і дитсадків Кіровограда

10.02.2017 09:19

image

Начальник міського управління освіти Лариса Костенко прокоментувала загрозу тимчасового закриття 10 шкіл і двох дитсадків обласного центру через можливе відключення газопостачання ВАТ «Кіровоградгаз». За її словами, наразі питання вирішено, навчальний процес не припинятимуть. Про це повідомляє DOZOR.

«Зараз у міських навчальних закладах з газопостачанням все гаразд. Це було технічне рішення, яке нам було потрібне для укладання угоди. Просто два тендери по закупівлі природного газу у системі «Прозоро» не відбулися. Тепер між третім тендером відповідно, якщо є протокол комісії, то ми проводимо переговори, укладаємо договори і опалюємо школи. Опалення у навчальних закладах обласного центру ніхто не відключав і не буде», - повідомила чиновниця.

За інформацією Лариси Костенко, протягом1,5 місяця у системі «Прозоро» буде проводитись третій тендер, на якому міське управління освіти обере переможця, який опалюватиме школи Кіровограда.

Нагадаємо, за інформацією прес-служби міської ради у четвер, 9 лютого, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Підставою для оперативного скликання надзвичайної комісії стала загроза примусового відключення від газопостачання всіх газифікованих об’єктів управління освіти міської ради. Тоді, начальник управління освіти Лариси Костенко, що в закладах освіти обласного центру склалася ситуація, яка може призвести до зупинення газопостачання.

Переглядiв: 1596