Краса та пластичність заради допомоги ЗСУ: Вперше у Кропивницькому пройде благодійний Pole Dance концерт

26.10.2022 20:01

В обласному центрі колектив та спортсменки-вихованиці студії Pole Dance «Адреналін» вирішили організувати благодійний Pole Dance концерт, який відбудеться в ресторані «Prima» вже 13 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.  

Організаторки акції кажуть: Pole Dance – складний вид спорту, який вимагає шаленої сили та пластичності тіла. Водночас це і надзвичайно гарний спорт, до якого приєднуються все більше дівчат. Тож завдяки талановитим танцівницям є можливість не лише показати красиву хореографію на пілоні, а й зібрати кошти на потреби військових.

«Нещодавно ми побачили в одному з студій танцю анонс про благодійні тренування. Тоді ми вирішили зробити день благодійних тренувань. І поки ми обговорювали благдійні тренування, виникла ідея організувати концерт, під час якого бажаючі зможуть задонатити для наших захисників. Дівчата до цього готові, адже ми проводимо звітні концерти, втім для більшості це буде перший досвід виступу не перед тренерами, а перед великою кількістю людей», - керівник Pole Dance студії «Адреналін» Яна Муха.

За словами керівниці студії, збір коштів спрямований на закупівлю тепловізора для військових ЗСУ. Ведучим концерту стане Євген Жердій.

«Ми збираємо ці кошти разом з благодійним фондом «Єдина країна», яким опікується Дмитро Пищиков. Вартість тепловізора 80-100 тисяч гривень. Можливо, усю суму нам зібрати не вдасться, але будь-який результат, який принесе користь військовим, для нас є суттєвим», - каже Яна Муха.

Гостей заходу будуть дивувати одразу кількома напрямками хореографії на пілоні: Pole Dance, Pole Art, Exotic dance. Усі постановки супроводжуватимуться сучасною музикою, здебільшого українською мовою.

«Жодної музики від русні. А от треки українською та іноземною мовами, які є трендовими, обов’язково будуть. Ми покажемо близько 15-18 номерів, тому тривалість концерту буде орієнтовно 2-2,5 години», - каже керівниця студії.

Початок концерту о 16:00. Вартість квитка – 400 гривень. Також бажаючі можуть за донат долучитися до прямого ефіру концерту. Для бронювання місць можна звертатися до @adrenalin_poledance_kr, @_yana_pchelka_ або ж за номером: 0665122510 Яна. Квиток на концерт можна оплатити на банку збору: https://send.monobank.ua/jar/7H9SQ41j1P або за номером картки: 5375411201061731.

    Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 2070