Кращі акварелісти світу з’їдуться у Кіровоград. Китаєць проведе майстер-клас (ФОТО)

31.01.2017 08:09

image

У галереї «Єлисаветград» відбудеться Міжнародна виставка «Море акварелі». Про це сайту DOZOR повідомили у галереї.

«У галереї відкриється виставка «Море акварелі», яка з великим успіхом наприкінці 2016 року пройшла в Одесі. Завдяки Анатолію Кравченку - одному з організаторів виставки, жителі нашого міста побачать більше 40 прекрасних робіт», - повідомив власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов.

За словами адміністратора галереї Ольги Краснопольської, на виставці будуть представлені роботи не тільки українських акварелістів, а й закордонних.

«Зараз ми збираємо роботи кращих акварелістів України. В галереї будуть представлені експозиції художників з Ізмаїлу, Одеси, Києва, Львова, і, звісно, з нашого обласного центру. Крім цього, роботи акварелістів з Китаю, Молдови та Німеччини також будуть в «Єлисаветграді». Більше того, китайський художник Лю Цзянь приїде на відкриття виставки і,можливо, проведе майстер-клас для городян», - повідомила у коментарі сайту DOZOR Ольга Краснопольська.

За інформацією адміністратора галереї, відкриття виставки відбудеться 3 березня, о 16:00. Картини пробудуть в галереї місяць.

image

Переглядiв: 2476