Кращі студенти Кіровоградщини отримали обласні стипендії 

16.11.2018 16:58
image

В обласному центрі нагородили 12 переможців у конкурсі на одержання обласної стипендії сьогодні, 16 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в облдержадміністрації.

За інформацією, у номінації «За наукові та освітні досягнення» перше місце посів студент Кіровоградського інституту державного та муніципального управління Ігор Герасименко, друге - студент Світловодського політехнічного коледжу ЦНТУ Костянтин Шрубенко, а володарі третього місця - учениця Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг та торгівлі Алла Косова і студент Кіровоградського інженерного коледжу ЦНТУ Дмитро Музиченко.

У номінації «За творчі досягнення» кращими стали студенти Кіровоградського музколеджу Віталій Дворовий та Микита Воробйов. На третьому місці опинилися студентка Кіровоградського медколеджу ім. Є.Й. Мухіна Наталя Семяніковій та студенка Олександрійського коледжу культури і мистецтв Влада Черновій.

Обласну премію в номінації «За спортивні досягнення» вибороли студент Кіровоградського інженерного коледжу ЦНТУ Василь Гаркуша і студент Олександрійського педагогічного коледжу ім. В.О.Сухомлинського Владислав Фоменко. Студенти ЦДПУ ім. В. Винниченка Владислава Лягаєва таТамерлан Мірашов посіли треті місця.

image
image
Переглядiв: 749