Кропивничан закликають стати донорами крові

18.04.2024 13:15

Кропивничан запрошують долучитися до донації крові у суботу, 27 квітня, з 9:30 до 13:30 у креативному просторі KOWO (Василівський провулок, 10). Про це повідомляє Донор.UA, інформує медіапортал DOZOR. 

Реєстрація за посиланням: https://app.donor.ua/events/689

"Аби надихнутися перед здачею крові, запрошуємо на виставку #Побач, яка відкриється 20 квітня о 15:00 у ТРЦ Depo't center Кропивницький (вул. Велика Перспективна, 48). Під час події волонтери-медики безкоштовно визначатимуть групи крові всім охочим (без реєстрації)", - йдеться у повідомленні. 

Проєкт #Побач — це виставка портретів донорів крові, доповнених їхніми особистими історіями. Люди на цих світлинах не знайомі між собою, мають різний досвід донорства, інтереси та цінності — їх об’єднує лише бажання ділитися кров’ю й допомагати людям таким чином. На сайті кампанії #Розквітай можна переглянути портрети та прочитати історії, а також розповісти власну — https://bloom.donor.ua/see-it/addЦей захід реалізується ДонорUA за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства.

Переглядiв: 255