Кропивничани створили петицію щодо відключення світла по справедливості

13.12.2022 10:34

Жителі Кропивницького в петиції просять міську раду розглянути питання про відключення світла по справедливості. Відповідне звернення зареєстроване на сайті електронних петицій, інформує медіапортал DOZOR.

 «Прошу міську раду розглянути питання по відключенню світла по справедливості. Чому на деяких лініях відключення відбуваються майже кожні дві години,  а на деяких лініях світло ніколи не відключають? Зі слів знайомих і моїх особистих спостережень, мабуть, на всіх районах міста є лінії які не відключають так часто, або і взагалі обходяться без відключень електроенергії. І за дивним збігом обставин на цих лініях знаходяться всім нам відомі супермаркети. Просто не треба економити на звичайних людях. Я не проти відключень, якщо треба то треба, але якщо відключати то усім рівномірно. Тому, будь ласка, вирішіть це питання», - пише автор петиції Олександр Єфіменко.

Нагадаємо, в «Кіровоградобленерго» пояснили, чому є будинки в яких не відключають світло або не вимикають його не так часто і надовго.

Переглядiв: 438