Кропивничани в петиції просять все-таки встановити новорічну ялинку

22.11.2022 13:35

Кропивничани зареєстрували петицію з проханням все-таки встановити новорічну ялику на площі Героїв Майдану. Відповідне звернення оприлюднене на сайті електронних петицій, повідомляє медіапортал DOZOR.

Автор звернення Михайло Скрипник своє прохання аргументує тим, що людям потрібні  позитивні емоції.

«Невже керівники міста і керівник відділу культури міста пані Анна Назарець не розуміють, що простим людям і дітям міста, необхідні хоть якісь позитивні емоції, а не тільки негатив, відключення світла і ріст цін... Встановлення старої, минулорічної ялинки і ілюмінації не потребує значних витрат і часу... Не треба економити на людях і красти у людей і дітей хоч якесь свято і позитивні емоції.... Керівники міста краще б проявляли ініціативу в боротьбі з захмарним рістом цін на продукти, поганими дорогами, холодними батареями в квартирах простих людей, від цього буде більше толку, а не в тому щоб економити на дітях нашого міста і красти у дітей свято!» - йдеться у тексті автора петиції.

Нагадаємо, міськрада повідомила про рішення не встановлювати ялинку на площі Героїв Майдану та направити зекономлені на встановленні кошти на потреби ЗСУ. 

Переглядiв: 1122