Кропивничани звернулися з петицією до Кабміну з проханням відновити ремонтні роботи басейну спортшколи

06.02.2023 10:26

Кропивничани звернулися з петицією до Кабміну з проханням відновити ремонтні роботи басейну ОСДЮСШОР «Надія». Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Згідно зі зверненнями багатьох батьків міста і області до громадської організації Кіровоградської федерації спортивного плавання, просимо розглянути можливість відновити ремонтні роботи в басейні ОСДЮСШОР «Надія» міста Кропивницький за програмою «Велике Будівництво». Його відкриття насамперед надасть можливість спортивному розвитку дітей та молоді не тільки серед місцевого населення, а й серед багатьох тимчасово переселених осіб, яких зараз приймає наше місто. До початку ремонту басейн приймав велику кількість дітей щоб навчитися плавати, дорослих для оздоровлення та реабілітації. Також в басейні займалися діти з вадами слуху та опорно руховим апаратом. Адже ОСДЮСШОР «Надія» - єдиний державний басейн в нашому місті та області», - йдеться у тексті петиції.

Автор петиції Лідія Кондратюк пропонує відновити ремонтні роботи басейну у Кропивницькому для реалізації спортивних, оздоровчих та реабілітаційних потреб. Підтримати петицію можна за цим посиланням. 

Переглядiв: 300