Кропивничан просять мінімізувати поїздки громадським транспортом

18.03.2020 14:17
image

Жителів обласного центру просять звести до мінімуму поїздки громадським транспортом. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Вергун, інформує медіапортал DOZOR з посиланням на онлайн-трансляцію міської ради.

«Я звертаюся до наших пасажирів, будь ласка, мінімізуйте свої поїздки в громадському транспорті, віднесіться відповідально до цього заходу, тому що це в першу чергу для унеможливлення розповсюдження того корона вірусу, який гуляє по світу. Це вимога Уряду, постанова Кабінету Міністрів, яка вчора була прийнята», - зазначив Вергун.
«Не потрібно влаштовувати ті шоу, я прошу вибачення, якщо образив когось, на площі Богдана Хмельницького, не потрібно лягати під автобуси і говорити: «Мені все по барабану», я пряму мову передаю. Віднесіться відповідально, від цього залежить ваше здоров’я і здоров’я ваших сімей»,  -додав посадовець.

За інформацією, питання щодо збільшення кількості рейсів в ранкові години мають обговорити окремо під час засідання з керівниками підприємств - перевізників.

Переглядiв: 1021