Кропивничан просять не приходити в «ПриватБанк» для отримання карток

19.03.2020 16:04

Жителів обласного центру просять не приходити в «ПриватБанк», щоб отримати картки для соціальних та пенсійних виплат. Про це йдеться на сторінці прес-секретаря обласної філії банку Анжели Дзинзюри у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, період дії карток для виплат буде продовжений на 90 днів.

«Картки будуть працювати, тому не обов'язково приходити у відділення або замовляти кур'єрську доставку карток для виплат. З 16 березня «ПриватБанк» відновив послугу замовлення та доставки співробітниками кур'єрської компанії «Міст Експрес» карток для виплат - соціальних, пенсійних (перевипуск). Доставка нових пенсійних карток буде відновлена найближчим часом. Про що буде додатково проінформовано. Клієнту не потрібно відвідувати відділення або замовляти доставку для перевипуску картки для виплат або картки для виплат Gold. Картки для виплат працюватимуть в стандартному режимі без обмежень. Якщо у Вас на картці для виплат зазначено термін дії 03/20, вона буде продовжувати працювати до 30 червня 2020 року без перевипуску», - пише прес-секретар «ПриватБанку».

За словами Анжели Дзинзюри, на даний момент можуть бути збільшені терміни доставки карток, тому прохання не відвідувати відділення банку, а очікувати на доставку. Всі кур'єри забезпечені рукавичками, масками та дезінфікуючими засобами.

Переглядiв: 1422