Кропивничан запрошують долучитися до міжнародного співу колядки

09.01.2020 09:47

Жителів обласного центру запрошують долучитися до міжнародного співу колядки «Нова радість стала» в межах всеукраїнського фестивалю «Вертеп-фест 2020» у неділю, 12 січня. Про це повідомляють організатори заходу – кафедра образотворчого мистецтва ЦДПУ, інформує медіапортал DOZOR.

«Основна ідея акції - заспівати усім світом одночасно найвідомішу усюди в Україні колядку – "Нова радість стала". Щоб вона, як куполом світла та добра, накрила, захищаючи всіх, увесь світ. У сучасному житті не вистачає по-справжньому позитивних, світлих новин. Тож давайте разом поширювати цю саму щиру і світлу звістку про народження Сина Божого. Хай лунає Україною і світом пісня, що об’єднує всіх нас в радості та є молитвою про щастя нашій славній Україні», - повідомляють організатори.

Жителям міста пропонують приєднатися до студентів та викладачів мистецького факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка для участі у загальному одночасному співі з усім світом колядки "Нова радість стала" о 12:15 за адресою: вулиця Дворцова, 5.

Переглядiв: 631