Кропивничан запрошують на медовий ярмарок

17.08.2020 08:46

Жителів обласного центру запрошують у Кіровоградську торгово-промислову палату на медовий ярмарок у середу, 19 серпня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори.

За інформацією, 25 пасічників Кіровоградщини представлять свою продукцію, зокрема, мед, крем-мед, пилок, прополіс, горіхи з медом, медові напої, свічки, варення, медові хлібобулочні вироби, продукція для фітотерапії, технічні засоби для бджільництва, а також плодово-ягідна продукція.

Під час ярмарку діятиме локація майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, на якій будуть представлені вироби з дерева, лози, бісеру, тканні вироби - гобелени, килими, ляльки, сумки та продукція гончарства. Також бажаючі зможуть взяти участь у майстер-класах з гончарства.

Початок торгівлі о 8 годині, а офіційне відкриття ярмарку – о 9 годині. Вже о 9:20 протоієрей Петро Сидора освячуватиме продукцію, представлену на ярмарку. Вхід на територію ярмарку буде можливий тільки в захисних масках, після проходження процедури скрінінгу. Дезінфектори для рук та одноразові рукавички будуть розміщені по всій території ярмарку. Гостей ярмарку просимо додержуватись соціальної дистанції – 1,5 м.

Бажаючі можуть приходити за адресою: вул. Преображенська, 79-а. Так, доїхати до торгово-промислової палати можна маршрутками № 5, 8, 103, 118, 126, 284 (зупинка обласна дитяча лікарня). Крім того,  протягом дня кожні півгодини з зупинки «Центральний ринок» на ярмарок курсуватиме безкоштовний автобус.

Переглядiв: 1100