Кропивничан запрошують на презентацію поетичної книги

21.11.2019 12:24

В обласному центрі в бібліотеці для юнацтва імені Є. Маланюка відбудеться презентація нової книги письменника Василя Левицького «У краї на зліт часів» 26 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

Так, у програмі заходу інтерактиви з читачами, а сама зустріч супроводжуватиметься тематичними фото та відеорядом.Усі присутні матимуть змогу першими познайомитися з новою книгою молодого літератора, почути авторське декламування та власне трактування поезій, дізнатися більше про їх історію написання, взяти участь у автограф-сесії.

Початок о 17:00. Для всіх бажаючих вхід вільний.

Довідка:

Василь Левицький - письменник, екскурсовод, журналіст, громадський діяч. Народився в 1987 році в нашому місті. Лауреат Міжнародного конкурсу молодих літераторів «Гранослов». Автор прозової книги «МаксималISTи». Співавтор художнього фільму «На роздоріжжі». Співавтор збірок «До барикад!», “Шепіт Альми” та ін. Лауреат Всеукраїнського літературного конкурсу видавництва «Смолоскип». У 2019 році отримав І місце на І-му міському фестивалі-конкурсі «Антологія молодої поезії ІІІ тисячоліття».

 

 

 

Переглядiв: 425