Кропивничан запрошують взяти участь в Instagram-челенджі до Дня Незалежності

20.08.2020 10:40

Система безоплатної правової допомоги проводить Instagram- челендж до Дня Незалежності України #незалежністьзБПД до 24 серпня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори челенджу.

Мета акції – популяризувати серед читачів, насамперед молоді, почуття патріотизму, сприяти розвитку в суспільстві національної свідомості. Для участі треба мати відкритий  акаунт в Instagram, мати підписку на сторінку «Безоплатна правова допомога» @ualegalaid, завантажити патріотичне фото або відео у сторіз із хештегами #незалежністьзБПД, додати текст, що особисто для вас означає «незалежність», позначити сторінку «Безоплатна правова допомога» в Instagram https://bit.ly/3481v82

На цю сторінку робитиметься репост усіх фото та відео, автори яких виконали умови челенджу. Кількість постів необмежена.

Згодом за допомогою програми Random  з усіх учасників буде обрано п’ять випадкових акаунтів. Переможці отримають сувенірні подарунки від координаційного центру з надання правової допомоги.

Довідково:

Кропивницький місцевий центр з нaдaння безоплaтної вторинної прaвової допомоги працює зa aдресою: м. Кропивницький, вул. Aрхітекторa Пaученкa, 64/53, оф. 109; тел. 0522-32-08-24

Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України. 

Переглядiв: 537