Кропивничанам пояснили, як отримати правову допомогу по телефону

13.08.2019 10:33
image

Фахівці юстиції Кіровоградщини проінформували молодь Кропивницького, куди саме слід звертатися в разі правового свавілля. Консультування відбулось до Дня молоді спільно з представниками обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.

«Переважна більшість людей просто опускає руки й навіть не намагається відстоювати справедливість. Так відбувається через тотальну зневіру та ігнорування навіть самої думки про те, що їх проблеми насправді комусь небайдужі. Незважаючи на це, ми з командою намагаємось змінити ставлення громадськості до органів державної влади. Робимо це не на словах, а на реальних діях. Готові консультувати людей в разі необхідності навіть просто неба. Однак, впевнені, що не менш актуально пояснити їм, куди вони можуть звертатися самостійно за захистом своїх прав, коли можливості поспілкуватися віч-на-віч із юристом просто немає», – каже в. о. керівника обласного управління Анна Калініна.
image

За її словами, щоб отримати правову консультацію не потрібно витрачати багато часу.

«Дізнатись про захист своїх прав ви можете цілодобово і будь-де, зателефонувавши до єдиного контакт-центру з надання правової допомоги за номером 0 (800) 213 103. Фахівці проконсультують вас, дадуть відповіді на ваші запитання і, що важливо, зроблять це абсолютно безкоштовно», – резюмувала Анна Калініна.
Переглядiв: 962