Кропивничанам презентували неймовірні фото рідного міста (ФОТО)

21.09.2019 11:32
image

В обласному центрі на Дворцовій розгорнулася експозиція , у якій представлені високохудожні світлини Кропивницького, сьогодні, 21 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Серія фоторобіт створена на грант від Культурно-мистецького фонду Артема Стрижакова.  Автори світлин - Ярослава Павленко (фотохудожниця, ретушер, яка співпрацює з виданнями США, Канади та Німеччини) та Вітольд  Лунтовський (режисер "William todd production").

Експозиція представлена у 50-ти світлинах, які втілюють ідею багатогранності та безпосередності Кропивницького, позиціонують його як сучасне, європейське і самобутнє місто.

Нагадаємо, завдяки конкурсу грантів, який проводить фонд Артема Стрижакова «Перспектива», за останні роки реалізували низку культурних проектів. Зокрема, це  парасолькова алея на вулиці Дворцовій «UmbrellaSky», «Вуличне піаніно», «Поезія стін», зона мікс-відпочинку та кінотеатр під відкритим небом, перший у місті ЗД-малюнок, інсталяція повітряної кулі «Політ крізь століття»,  люмінесцентний міні-мурал «Королева ночі» тощо.

image
image

Автори проекту - Ярослава Павленко та Вітольд Лунтовський

image
image
image
image
image
image
image

 

image
image
image
image
image
image
image

 

image
image
image
image
image
image
image

 

image
image
image

 

Переглядiв: 2240