Кропивничани два роки не можуть дочекатися тротуарів на вулиці (ФОТО)

22.10.2020 10:40
image

Жителі вулиці Тютюшкіна (колишня назва Бабушкіна) скаржаться на небезпеку по вулиці через відсутність тротуарів та обмежувачів швидкості руху. Місцевим жителям показували гарний проект ремонту, в якому були і тротуари, і обмежувачі швидкості, втім дочекатися цього так і не вдалося. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила місцева жителька Оксана.

«Питання в тому, що два роки тому у нас проводилися ремонтні роботи. Але тротуарів та обмежувачів швидкості руху досі немає. І зараз весь потік машин з Лелеківки, села Молодіжного, взагалі машин які їдуть до центра, оминає вулицю Короленка, де стоять світлофори і зрізають собі шлях – їдуть по вулиці Тютюшкіна. Нам важко перейти дорогу навіть на початку вулиці, де нібито є пішохідний перехід», - говорить місцева жителька.
image
image
image
image
image
image
image

За словами жительки, потік автомобілів з кожним днем стає все більшим. Особливо актуальне питання  з осені, коли починається навчальний процес.

«Потік машин стає і чекає, поки на Короленка можна буде повернути праворуч або ліворуч, автомобілі в цей час стоять на самому пішохідному переході. Ідуть діти до школи, садочків, тут приватний сектор. І є люди, які тут працюють, лікуються в лікарні №4. Переходимо ми дорогу по проїжджій частині, повз машини. Окрім того, недороблені пішохідні тротуари. Якщо ви підете по вулиці, то побачите, що далі по вулиці самозахоплення території. І люди виходять теж на проїжджу частину, щоб можна було пройти і далі стежкою пройти, щоб не йти по дорозі. Усі ці незручності, звичайно, створюють неабияку небезпеку для пішоходів», - каже містянка, зазначаючи, що тротуар поклали тільки  від заводу «Ятрань» і до вулиці Варшавської.  
image
image

За коментарем медіапортал DOZOR вернувся до міської влади. За інформацією, проблеми цього року вирішувати не планують.

«Роботи з ремонту тротуарного покриття, продовжуватимуться у наступному році. «Лежачий поліцейський» може бути облаштований після прийняття об'єкта в есплуатацію», - повідомила заступник начальника управління ЖКГ Юлія Яндович.

 

 

Переглядiв: 1295