Кропивничани можуть долучитися до написання всеукраїнського радіодиктанту

26.10.2019 07:10
image

Жителі обласного центру можуть долучитися до написання радіо диктанту національної єдності 8 листопада. Про це повідомляє сайт UA: Українське радіо, інформує медіапортал DOZOR.

Так, цього року правила написання диктанту дещо змінилися. Зокрема, перевірити правильність його написання можна буде через 15 хвилин після прочитання. (текст оприлюднять на сайтах суспільного мовника: UA: Українське радіо та UA: Cуспільне мовлення). Після цього бажаючі зможут ь надіслати свої роботи на електронну пошту  rd@nrcu.gov.ua для участі в конкурсі.

Традиційно текст диктуватиме доцент Київського університету ім. Б.Грінченка Олександр Авраменко, який і складає текст на замовлення радіо.

Крім цього, пройде конкурс на найкращий твір. Тему твору оголосять на початку ефіру, об 11:00. Його, разом із текстом радіодиктанту, потрібно буде надіслати до 10 листопада на адресу: Київ, 01001, вул. Хрещатик, буд. 26, UA: Українське радіо або на електронну пошту rd@nrcu.gov.ua з поміткою «Твір». Десять найкращих творів відзначать призами. 

Переглядiв: 1089