Кропивничани отримуватимуть адміністративні послуги за зміненим механізмом

18.03.2020 10:30

Керівництво міського Центру надання адміністративних послуг внесло корективи до режиму та правил прийому громадян. Про це повідомив начальник центру Сергій Коваленко сьогодні, 18 березня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, наразі центр надає 156 адміністративних послуг жителям обласного центру. І ті, послуги, які можна надавати дистанційно, містяни отримають саме в такому режимі.

«Повністю зупинити роботу ЦНАПу неможливо. Знайдений той варіант, який дозволить продовжити надавати послуги і містянам, і жителям Кіровоградської області. Змінюється механізм прийому та режим роботи.  Насамперед, застосовуємо елементи дистанційної подачі документів, Опрацьовуємо кожен напрямок : чи це реєстрація речових прав, місця проживання, юридичних та фізичних осіб, даємо професійні консультації. Враховуючи те, що є реєстраційні дії, які потребують особисту присутність заявника (наприклад, місця проживання чи речових прав), за номером телефону відбувається попередній запис і без черги, в зонах очікування відбувається запис на наступний день і буде відбуватися прийом виключно за записом», - повідомив посадовець.
 «Таким чином ми не зупиняємо роботу з прийому відвідувачів особисто, але мінімізуємо ризики захворюваності, скупчення людей  працюватимемо індивідуально. Можна буде подати пакети документів, які не потребують особистої присутності за допомогою «Укрпошти», повні пакети документи будуть опрацьовуватися, якщо вони неповні, то фахівці будуть телефонувати та повідомляти, що треба буде донести. Це не стане перешкодою для відвідування ЦНАПу», - додав Коваленко.

Нововведення мають діяти до 3 квітня.

Переглядiв: 691